Léto se sklonilo do kaluže
a začlo se tam utápět
nestačí vodu držet skruže
od vody musí se uhánět.
Kampak se asi poděly
všechny ty zkušenosti
co z minula jsme čerpali
na tyto ukrutnosti.
Prachy co byly vybrány
nestojí v hrázích u domů
někým snad byly sežrány
a dnes zas máme pohromu.
Léto se sklonilo ke kaluži
aby tam vidělo svoji tvář
aby jen zjemnilo odkvět růží
aby si užilo ještě svou zář...
Léto se sklonilo nad tou louží
aby tam postřehlo zvláštní pel
aby si zapsalo, co zvládlo prožít
aby si vzpomínku stvořilo z děl :)
17.09.2024 07:52:02 | šuměnka
Super, asi toho básnění zanechám. Z kritické básně romantika, no to umí jen Šuměnka.
17.09.2024 07:55:30 | Ďábel sám
já už mám takovou povahu - :DD
jsem z části konfucius - když tě pořád kritizují - tak to nebudeš dělat - a najdeš si jiný východ :))
a rozhodně piš - ty ďáble v červeném :)*
kvůli tobě jsem tu zpátky - takže jako...žádný vlny
17.09.2024 08:01:39 | šuměnka