V rádiu vyhrává dechovka
piva už poslední plechovka
žena mi nadává do vrahů
že jsem ji pozvracel podlahu
V trenkách mrznu na balkoně
nadávám si do pakoně
snad mé nářky žena slyší
lezou po mě bílé myši
když to přeháníš každý den,
vymýšlíš se, co bys dělal
za střízliva
18.09.2024 19:41:31 | agent