Hřbitov

Hřbitov

To temné velké místo, kde jsou si lidi rovni.
Ty nechceš tam teď s nimi skončit, tak si pohni.
Seber svou sílu a lásku k sobě,
já ti věřím, že je to v tobě.

Jsi teď na pokraji svých sil,
drží tě démon, co se do tebe vpil.
Nesmíš mu dovolit nad tebou vyhrát,
vždyť máš vše před sebou, proč říkat ti to stokrát.

Tady to místo je sice temné a podivné,
ale probouzí v tobě kus tebe, ať je to nemyslitelné.
Bojíš se ho, ale jsi tady a v bezpečí,
zatím jen jako host, ještě to nekončí.

Utři si slzy, usměj se na sebe a jdi,
jdi dál, do světa živých lidí.
Užívej, miluj, raduj se, že jsi v suchu
než se budeš muset vrátit do světa duchů.
Autor Jacksi, 18.09.2024
Přečteno 33x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí