Až rádio hrát přestane,
ranní káva na stole vychladne.
Až noviny budou přečteny,
účty ze včera sečteny.
Až kapání kohoutku ustane,
kouř z cigaret oknem vyvane.
Až se prach na zem posadí,
pavouk se v rohu usadí.
Až tohle všechno nastane,
co po nás vůbec zůstane?