Dětský svět
Nejsem dítě,
ale ráda se do dětství vracím.
Když si vzpomenu na své dětství
v dnešním světě se ztrácím.
Nejsem dítě,
nápady mám někdy jako oni.
Jak dělají kraviny
ráda se připojím.
Nejsem dítě,
ale láká mne co je,
v mém věku jsem poprvé vyzkoušela
co tobogán je.
Nejsem dítě,
ale vzpomínky na dětství mne hřejí.
vidímli smutné dítě,
lepší dětství mu přeji.