Anotace: ...
jsou chvíle, které stojí za to
prožitek štěstí, vodopád
pod vrstvou bahna najdeš zlato
sám dobře víš, zda budeš rád
jsou věci, které nedoceníš
tvůj blízký druh, jenž bude rád
za okolností, které nevíš
pomáhat mlčky, vedle stát
za situace, že jsi smělý
objevíš truhlu s pokladem
však jenom tomu, jenž je bdělý
odpoví život, se zájmem
odpověď úmyslně skrývá
v povaze bytí, schován klíč
a vědomí, kterému zbývá
pochopit smysl:
„Tak jen cvič“