Ze všech mých spolužáků se stane,
všechno, čím kdy chtěli být.
Protože tomu obětovali všechno možné,
možná k tomu měli předpoklady a geny,
a možná jenom vytrvalost a chtíč a píli,
vystudují složité obory a uspějí v nich.
Akorát já jsem se nedostala na školu,
takže se ze mě stane já, a snad žurnalistka.
Naučím se mluvit a psát a uvažovat,
sociálně interagovat a vymýšlet
témata a struktury a rafinované otázky,
až zcela ovládnu umění a účelnost rozhovorů.
A pak si ty svoje tehdejší spolužáky,
postupně budu zvát na interview.
Zanechte za sebou veškeré obavy,
stejně na každého jednou dojde,
navíc vám v médiu zajistím vyprofilování,
přijdete, vyptám se, zúčtujem spolu.
Páni, máš to nejen skvěle napsaný, ale taky zatra dobře promyšlený:-)*
23.09.2024 18:20:02 | cappuccinogirl