Anotace: Všichni jsou nastaveni na potřebách. Celý život je o tom, jaké lidičky potkáš.
@
Náruživé milenky
Muži touží mít ženy
a zažít v sexu euforii
společné vyvrcholení
vnímat mokrý orgasmy
a celého těla zachvění
když si spolu rozumí…
… potajmu se scházejí
a rozkoš žen kupují…
Zajištěné manželky tolerují
úlety i lásky, dary i zamilování
aby nepřišly o majetky…
.. obligátní, vyhořelé partnerství.
To vše se děje na planetě Zemi
pro mámení..pro penízky vydělaný
kdy všechny strany hrají hry
především pro zisky a uspokojení.
Celý život je o potřebách a o penězích.