Můžeme popovídat o tajnostech života,
o tom, jaká byla na Moravě potopa,
jak život proudí v čase daném
jak se spí v noci pod stanem,
jaké knihy nás rozveselí,
a co budem dělat o neděli.
Napiš.
Napiš si o slova konejšivá
proč se život k nám tak chová
proč láska bere, ale nedává
proč mizerná je nálada
proč svět je jaký je
kdo sebral klíče od ráje
kde vzhled není podmínkou
kde můžeš býti hrdinkou.
Napiš.