Chvíle

Chvíle

Anotace: ...

Měl bych se ze snu probudit
Ale nejde to, když jsem tak hluboko v ní
I když mě kůže začíná studit
a sen zdá se být lucidní

Měl bych se ze snu vzbudit ...
Ale jsem hluboko v ní
Ve své chvíli 
V té chvíli
úplně poslední

Autor eddy1 1 11, 25.09.2024
Přečteno 45x
Tipy 4
Poslední tipující: Bosorka9, Jeněcovevzduchukrásného, karolinakarol, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí