Tolik lidí nešťastných se zdá
kde se ta příčina v nás bere
člověk se tak sám sebe ptá
proč ho všechno kolem sere.
Proč se tak rychle šíří beznaděj
a ceny stoupaj do horentních výšin
zlodějů je všude habaděj
a ještě jsou na sebe pyšný.
Politici tu nejsou pro lidi
a globální svět nás fackuje
green deal nikdo nebrzdí
a kdejakej úchyl nás fakuje.