Život po životě.

Život po životě.

Anotace: Naděje?, spíše realita:-)

Až odejdeme z tohoto zhmotnělého světa, nebude po nás žádná veta.
Sejdeme se z blízkými, kteří na nás už jistě čekají, kteří nás měli rádi,
budou tam jistě i naši všichni kamarádi.

Nebojme se z odchodu z této zhmotnělé formy bytí, těšme se na druhou stranu,
tam bude krásně a třeba tam budeme psát i básně, nebude tam žádná bída,
i když zde na nás lehne hlína.

Je to krásná představa, mohl bych o tom psát až dorána,
ale nebudu, život letí jako šílený a ta chvíle se již blíží,
tak že žádné obavy ze smrti, blízcí nám jistě přijdou naproti,
a tak se vyhneme splínu, bolesti, povodni.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 26.09.2024
Přečteno 43x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí