Rozpoznání

Rozpoznání

Cesta bývá cílem
a cíl jen záminkou
nezarmoutíš slibem
však činy s tebou jdou.

Opřít se o ně můžeš
jako o svou hůl
než objeví se úžeh
či posypová sůl.

Pak poznáš sebe sama
pak poznáš svoji čest
co může být jen fáma
a co boží trest.

 

Autor Ďábel sám, 27.09.2024
Přečteno 54x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Elisa Day, Psavec, Marten, Jiří I.Zahradník, Ondra, Marry31, Lighter, Bosorka9, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí