Bilancování

Bilancování

Život je prázdná pustina

vyprahlá jak poušť

na duši supů hostina

prst olizuje spoušť.

 

Cestou plnou šarvátek

věkem jsem dost sešel

vracím se zas nazpátek

tam odkud jsem vzešel.

Autor lonewolf, 27.09.2024
Přečteno 46x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí