MUDRObleDNU

MUDRObleDNU

Na rozcestí v papučich,
Přemýšlím kam šlápnu.
Sluchátka zas na uších,
Nějak z těch barev vadnu.
Vydat se na sever, jih,
na obratník sednu.
U něj kaluž, sám sebe vidím v očích,
zda-li, pak se ještě zvednu.

Poměnnka v těch tvých
Teď sobě sám si mudroblednu.
Autor zde.neck, 28.09.2024
Přečteno 46x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí