1
Láska se vylévala do ulic
navzdory úsporným opatřením
mléčné šťávy
kráčely vedle sebe
a zastaralé rčení
nafouklé a zahnívající
zavřelo dveře
odpovědi z krvácejícího
ztřeštěného podivného
špatně oholeného srdce
s cigaretou v ústech
a pomstou na rtech.
Přečteno 77x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Sonador, jort1, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)