Ze sebevědomí zbylo jen pár drobných,
které neutrácím za falešné cetky,
zbylo pár přátel mně podobných,
co jsou mojí cesty svědky.
Ze sebevědomí zbylo spíš přesvědčení,
že není marné naslouchat osudu,
střádat majetek není supr vysvědčení,
co zbyde z mých činů, až tu nebudu?
Ze sebevědomí odplula pryč pýcha,
ne všechno je v rukou mých,
život nepředvídatelně karty míchá
a jistoty můžou zmizet jak první sníh.