Anotace: :(
Jsme a nejsme
a tak kde jsme?
V dálce lístek se chvěje
a já si říkám kam to spěje?
Zrozeni pro války a násilí?
Vždyť jsme tu jen na chvíli.
...a zloba čiší ze všech stran
lásko v srdci, braň mě, braň!
Pravdivě napsané...
02.10.2024 11:01:45 | Marťas9
Páči sa mi to
02.10.2024 08:58:06 | Bosorka9
díky
02.10.2024 11:09:32 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?