Obsadím se zas do hlavní
role svého života
Nechci hrát furt jenom štěky
Ať se obecenstvo směje,
pláče a ne chichotá
Příště nebudu už měkký
Zjednám znova ordnung na place
Já tu píšu scény!
Škrtnu všechny divný kreace
a zbavím se trémy...
Už mám vstoupit do ringu?
Třesu se tu strachy
Teď volali z dabingu
...taky dobrý prachy