Totálně nemajetní

Totálně nemajetní

Anotace: Pečlivě si rozmyslete, kolik dětí zvládnete uživit a zda jim dokážete dát co potřebují. Hlavně i to, v jakém bydlení budou žíti.

 

Totálně nemajetní

 

Barák na vesnici

zanedbaný-sotva stojící

s chudými obyvateli

čelí totálnímu zničení.

 

Pán domu třetí víno dopíjí

přikládá do kamen kradené dříví

ohřívá vodu v hrncích na koupání

pro ženu a pět neposedných dětí.

 

Chudobě v těžkém kapitalismu čelí

protože tolik lidí sám neuživí.

 

 

Autor Krahujec, 03.10.2024
Přečteno 17x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, víc, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pomoc je v nedohlednu,
pije rum,
na to si sednu,
dám si kávu v kanceláři,
chvilku se voda vaří

03.10.2024 23:05:32 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí