Koule.
Anotace: Něco ze života, a snad i kapku na uvolnění.
Bolely mě velmi koule, Boha jsem moc prosil, aby mě doktor injekcí neohrozil.
Po sonu úleva pak přišla, voda v šourku žádná nebyla,
na mě usmála se Boží štěstěna.
Injekce a voda v šourku, nikomu to nepřeju,
děkuji Ti Bože, že nepotkalo mě nemocniční lože,
jako tenkrát ve třiceti.
Bože Děkuji, Děkuji, Děkuji,
Přečteno 55x
Tipy 8
Poslední tipující: zase já, Psavec, Ondra, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)