Rodičovský splín nové doby
Rodičovský splín nové doby
Opravdu se mi ztrácíš?
Má malá princezno
S dlouhými vlásky
Plná snů, princů a princezen
Slzy mi kanou po tváři
A stále nevěřím
Že z princezny můžeš se
Najednou princem
Chtít stát se
Snad už jen
Na starých zašlých
Fotografiích uvidím
Ten šťastný úsměv
Mé malé princezny
V šatickách...
Sbohem
Snad neříkám ještě
Čekám a věřím
Na zázrak...
Přečteno 41x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, Elisa Day, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)