Okluzní fronta mých pocitů viny

Okluzní fronta mých pocitů viny

Okluzní fronta mých pocitů viny
Nábor na život na týhle divný planetě
Musíš, nepátrej,stejně sejme tě
Pasivní netvor, proč, kurva proč?!
Prostě tu jsi, ach ta podivná křeč

Musím dělat co se má
Musím říkat všechna ta slova
Bejt veselej ze slzami v zátylku
Ochutnej moji přítomnost na chvilku

Nejsem zkaženej podle tvojí normy
Prosté nechápu, ještě jednu šanci dej mi
Třeba se shodneme a dáme si panáka
Nechci bejt s někým, s kým si musím hrát na čuráka

Poslední verš už se mě netýká
Srdce mi bouchá, ale už netiká
Čas mě prostě sejmul, zkurvenej šach mat
Vŝechno to utíká, není to hrozba, chtěl bych ji ochutnat
Autor Nezvaný a nevkusný, 05.10.2024
Přečteno 48x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, víc, Psavec, Bosorka9, Marten, Pettie, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tyhle překážky půjdou překonat

06.10.2024 01:56:17 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí