prepáč, priateľ môj drahý, viem ublížila som, len...
prestávam myslieť na následky
čas rozhoduje.. tak už môžem?
pokročili sme ďalej, hovoríš tomu vyšší level
zaujímavé ja hovorím, ďalšia rovina dôvery
priniesla radosť, ale aj starosti či strach o budúcnosť
sloboda v myslení srdce otvorí, hovorím poď ďalej
ty však váhaš, bojíš sa vojsť, čo ak...
Tohle voní takovou mírou upřímnosti, že smekám... určitě se k tomuhle dílku budu vracet, oslovilo velmi.
06.10.2024 01:30:04 | cappuccinogirl