V zemi zaslíbené
plody jsou dostupné
neslyšíš: ty kreténe
a nic není potupné.
V zemi té rajské
čas plyne zábavou
krásné pokojské
pokaždé ráno stlou.
Slunce tam svítí
a deště jsou v noci
moře se bliští
a v něm žraloci.
Čerstvost tu voní
na každém rohu
porce jsou sloní
a všechno mohu.
Ženy jsou přítulné
a účty hrazeny
pokoje útulné
a vůně pražený.
Stoly jsou plné
všech druhů jídel
slina se line
než přijde Fidel.
Já bych též na Kubě žít nechtěla,jazyk obdivuji,ale lidé tam jsou tak chudí, že často bojují o chleba.
06.10.2024 08:03:31 | mkinka