Je to transformace,
kdo rozslzel tvoje oči,
ale ne protože jí nerozumíš,
ani skrze obavy jak ji zvládneš,
to zkrátka protože je složitá.
Musíš jí vydat kvanta energie,
a pozorně jí naslouchat,
panice nepodlehneš teprve,
až jí přenecháš otěže vedení,
a pak možná pochopíš kam směřuje.
Smýká s tebou pořád dál,
od všech tvých osobností,
sprostí tě těch minulých,
jelikož se na konci už nehodí,
stáváš se novým člověkem.
... moje milá, poplač si.