Dětství
Už je to dávno,
kdy na krku jsem nosil klíč.
Do okna paneláku volal: "Mámo!"
a ona hodila mi dolů míč.
Tehdy jsem věřil na Vánoce
a čerta jsem se bál.
Vídal jsem jiné tváře na bankovce
a všechno sladké sezobal.
Lásku jsem znal jen mateřskou,
holkám se vyhýbal.
V noci si svítil pod dekou
a nad knížkou se rozplýval.
Svět měl jsem plný fantazie
a věřil jsem v ní pevně.
Byla to moje malá galaxie,
co hýčkal jsem si jemně.
Často se vracím do těch chvil
a procítím ten moment,
kdy jsem jen pro krásu si žil
a sám sobě byl bohem.
Přečteno 76x
Tipy 12
Poslední tipující: Anfádis, Sonador, Marťas9, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Elisa Day, mkinka, Gaspi03
Komentáře (6)
Komentujících (4)