Anotace: Při procházce v dešti, při jedné z kapek, jsem si říkal, co bude jednou až...
Padají kapky z nebe
až tam jednou přijdu
co z mé duše zbude
zda tam vůbec budu.
Nebo budu jednou z kapek
co přistane na tvém rtu
nebo bude vánek
mojí formou návratu.
Za Tebou…