Na trampolíně
tvářím se líně
houpou se nohy
a nikde schody.
Začal jsem skákat
rukama máchat
lítám jak čáp
jsem z toho paf.
Zkouším i triky
mám z toho tiky
salto vzad vpřed
skáču jak kmet.
A pak to přišlo
bylo to číslo
hodné artisty
s tuhými písty.
Krk můj se zlomil
čumím jak debil
dívám se sklesle
v pojízdném křesle.