Libor prosí Evičku
o májovou hubičku
pod stromek jí vede
určitě jí svede
stále prosí Evičku
Jeden mladík z Chotěboře
slíbil dívce teplé moře
ukecal pak Blaženu
prý to stačí v bazénu
děsný mluvka z Chotěboře
Libor svedl Evičku
nalil do ní sedmičku
u vína teď zpívají
až do rána chlastají
Libor se ve víně vyzná
ve sklípku má zásobu
vždyť opije se každá
a pustí svou závoru
09.10.2024 20:45:30 | Krahujec
Z Evičky teď touha sálá
Liborovi pusu dala
tam pod jedním stromem
hned za jejich domem
..hudba srdcí hrála..
:))
09.10.2024 15:58:26 | šuměnka