Asi jsem zaspal dobu
mám jednu nohu v hrobu
však ještě vidím nebe
a věřím v Lásku a Tebe.
Život už podzimem tuhne
začíná to být smutné
a listy co dříve vlály
dnes tiše opadaly.
Prostředí vypadá stejně
nohy však šlapou v lejně
a ač jsme všichni Češi
někteří začli mě děsit.
I když mě to bude bolet
nechci plnit cizí role
svoboda je jenom jedna
tak se zvednu ode dna.
Jedna noha v hrobě?
Optimistka mýho ražení ti hned řekne:
Jásej, ta se dá ještě vytáhnout:-)))
Ďáblíku, nejseš ty věčnej??? Takový to věčný pokušení???:-)))*
09.10.2024 12:43:51 | cappuccinogirl
..dokud věříš v Lásku a v Krásku
tak dobu temna mineš s přehledem
povol si sponu na opasku
a zvedni saku horní lem
a úsměv kup si u trafiky
pak stav se u mě na kávu
neděs se nic a dej si fíky
a do srdce zas vlij odvahu..:)**
09.10.2024 08:31:29 | šuměnka