Já , introvert

Já , introvert

Anotace: Jsem Rak

V samotě nacházím svůj klid, kde myšlenky mají svůj byt.Mým přítelem je zápisník, do kterého ukládám své touhy a pocity.„Ústa mlčí, mysl křičí. Pero a papír jsou jediní svědci, kteří znají mé sny a obavy.“Jsem introvert, a to je vše, co o tom řeknu. Jsem jako kniha, která se s každou stránkou pomalu otevírá.Ve snech bloudím krajinami, které nikdy nespatřím.Ženy jsou mým trápením i touhou, která sužuje mé srdce dnem i nocí.“Jsem introvert, a v tom je má síla. Jako měsíc, který se ve fázi novu skrývá, mění se mé starosti v prach.A pak rostu do své krásy, lidé se zespodu na mě dívají, když hvězdy kolem mě září.“A tak, v tichu a samotě, nacházím svůj klid. Tam, kde sny a realita splývají, mé srdce i mysl zůstávají nepochopené.“Protože i když mě nikdo nevidí, jsem stále tady, ve středu galaxie, kde můžu být tím, kým opravdu jsem.

Autor zápiskyzméhlavy, 09.10.2024
Přečteno 60x
Tipy 13
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., enigman, Psavec, cappuccinogirl, die4roses, Elisa Day, zase já, rybka, mkinka, Fortunata
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvěle...moc ráda jsem si přečetla, i když nejsem Rak:-)*

09.10.2024 16:10:21 | cappuccinogirl

líbí

Drahá čtenářka, děkuji vám za vaše komentáře. Bylo to myšleno že jsem empatický, citlivý a vnímavý člověk, co s jsou vlastnosti znamení raka. Děkuji vám za vaše postřehy,které komentujete v mojich příspěvkach.

14.10.2024 13:11:31 | zápiskyzméhlavy

líbí

jsem introvert Ryba

09.10.2024 13:03:32 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí