Uplakané ráno
uklované vránou
co nese kapky deště
bez Tvého ještě, ještě.
Samota tu stojí
jak odříznuté chvojí
a v dálce někde hrají
píseň o cizím ráji.
Tiše bloudím bytem
myšlenky jsou sítem
a šeptám sobě slova,
že zítra začnu znova.
poslední dobou ten svůj optimismus držim zubynehty, když ho zrovna najdu, tak já jen - jo...
10.10.2024 19:15:10 | Sonador
Optimismus je dobrý mít
dává sílu, dává klid,
ale pokud se nic nezmění
vyviklaj se kořeny.
Pokud je Ti smutno napiš
přijedu, dáme hašiš
a z rozverné té nálady
vzniknou skvělé balady.
:)
11.10.2024 07:40:52 | Ďábel sám
mé ráno v kapkách deště slunce probudilo
a ono prozářilo celý obzor, kde jsem jela
a já zas byla v posvátnosti zcela
z té podívané chvilku před duhou, co zjevila se velkolepou silou :)
10.10.2024 09:13:08 | šuměnka