Slunce se horizont kutálí...
u stolů štamgasti sedí
pijou a odněkud zpovzdálí
ženy jim uspávaj´ křičící děti..:)
12.10.2024 13:22:11 | šuměnka
Myslím že tak trochu...
spíše docela dost
tvé volné asociace
velmi pokulhávají za Frantou Gelnerem...
..ale jinak ok, psát je třeba...i kdyby na chleba nebylo..
Zdraví Henry
11.10.2024 02:49:33 | HarryHH
Díky za názor :) jinak souhlasím že psát se musí aby po člověku tady jednou něco zůstalo :)
11.10.2024 12:52:49 | Petr27