Zmlátil jsem stíny dekou
a taky ztvrdlou vekou
všude drobky, stíny nikde
najednou mám i po jídle.
Zápas byl to nerovný
stíny dál jsou za humny
a táhnou se až do daleka
tak jak slunce v obzor kleká.
Ze stínů se stala tma
nepomůžou mi okna
a zas až ráno s jitřenkou
stíny zmizí za slunko.
a ejhle, tak se na to musí
to je mi terapie :)
a jestli v dece peří husí
tak to teď u tebe asi žije
drobky a pírka a v koutě stíny
klepou se jako upolíny :))
11.10.2024 07:49:04 | šuměnka