O lásce a vůli.
Anotace: Melancholická básnička.
Šero, kapky deště, nálada ponurá, ne však temná, vůle stále pevná.
Vstaň z postele, udělej si kávu a piš své pocity, radí vůle, žádná zvůle,
tě nepoloží.
Poznal jsi nicotu hmotného světa, odrazil ses od dna, žiješ, kávu piješ.
Slunce zase vyjde, nálada se jistě zlepší, život bude zase rázem lepší,
co tě nezabije, to tě posílí.
Ještě musíš žít, dobrých dvacet, třicet let, život nebude stále jenom med,
mluví k tobě tvé vnitřní já,
Láska všechno překoná.
Přečteno 79x
Tipy 22
Poslední tipující: Vivien, Stanislav32, enigman, Emily Říhová, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Gaspi03, zase já, Pettie, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)