Bilance
Neumím vzít zpátky chyby,
tak nepřemýšlím, co by kdyby.
Že jel život po koleji špatný?
Smiř se s tím, co je nevratný,
vždyť každé "já" vyrostlo i z omylů.
Sny křehké jak křídla motýlů
zamávaly někomu naposled z dáli.
A i kdyby hvězdy z nebe popadaly,
přání zůstane nesplněné.
A pánbůh?
Snad je jen na dovolené.
Přečteno 79x
Tipy 26
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, IronDodo, Jan Kacíř, Marťas9, Protos1182, víc, Anfádis, Sonador, zase já, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)