@
Mafie
Čekám kdy mě zabije
kapitalistická mafie
platím daně… pojištění
všechny exekuční chtění
Chobotnice v politice
nastoluje zlo stále více
a ovečky se naivně pasou
…v prokletém systému
Hlavně aby se nestaly z bílých ovcí, rudé ovce, to už tady přeci jednou bylo:-(
19.10.2024 18:10:02 | Jeněcovevzduchukrásného