...hovor dlhý, predlhý, obávaný, vzrušujúci
zábavný aj pokľudný
proste úžasný...
hlas...smeje sa? viem, že áno
tak ako môj
môcť sa tak preniesť za tým hlasom
čo by sa stalo?
asi všetko... humor a váľanie sa od smiechu
milé hlúpostičky povedané v radosti
z vlastnej blízkosti
myšlienky na rovnakej vlne bláznovstva
iskričky v očiach, tváre poznačené úsmevmi
si môj ? som tvoja ?
nie..len sme krásne, bláznivo svoji...
..všichni jsme krásně bláznivo svoji..
až na to přijdem´, až zkusí nám to dojít
tak pomine už honba, války, bída
a bude se jen smích a harmonie střídat :)
13.10.2024 04:57:21 | šuměnka