Chmurný je říjen

Chmurný je říjen

Anotace: Dekadentní báseň z barového prostředí

Chmurný je říjen a neony vábí
všechny tuláky z okolí do baru,
ať přepijí všechno, co je trápí
a odejdou jen v dobrém rozmaru

Tak jsem v podniku stálý host
a stůl mi obtěžkal přítel chlast
s kterým pálím za sebou most,
ať nemusím za pultem krást

S večerem slunce zmírá
a já se zas opil, ba ožral
nevím, kde je moje míra
když jsem nasával na žal

Zas vyhnali mne z baru,
jako prašivého, starého čokla
je chlad a vypouštím z úst páru
a holka na rohu v dešti zmokla

Však jsem taky obyčejný chlap,
jenž má každodenní svý trable
co nejednou do exkrementů šláp
a v odrazu výloh vypadá vyzáble
Autor Petr27, 12.10.2024
Přečteno 47x
Tipy 15
Poslední tipující: Helen Mum, Pettie, IronDodo, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, MartinX, šuměnka, MichalK, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

kéž by to fungovalo;

a dalo se snadno přepít - co nás trápí

ovšem když chandra + ten alkohol si zatnou drápy

pak ve výsledku světa vidno, co se stalo..

13.10.2024 04:10:04 | šuměnka

líbí

:)

13.10.2024 05:07:01 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí