Otváram dlaň
moje srdce nájdete tam
nie, nedám ho vám
už už siahate naň
zatváram dlaň
nič
uväznené, zostane tam
dokedy?
nastav mi svoju
položím ti srdce na dlaň tvoju
až potom dám ho vám
...možno...
mít srdce na dlani - bez obav
je o.d.v.a.h.a
důvěra v druhé je totiž stav
v kterém se n.e.v.á.h.á
13.10.2024 17:34:30 | šuměnka