Čekali jsme na osud
co nepříznivý byl
od zrození doposud
nás oba ovlivnil.
Pozitivní ale je,
že nás dohromady dal
a že na cestě do ráje
to nikdo z nás nevzdal.
A teď jsme chvíli spolu
díky za ten dar
čekáme na světla semaforu
abychom mohli jít spolu dál.