Anotace: Zažil sem úžasný víkend, barev a světel. Signál festival 2024
Pátečním večerem vše začalo,
slunce svými paprsky naposled zářilo.
Tři dny v roce se Praha rozsvítí,
a lidé, snad milí, v úžase se zastaví.
Umělci z dálky, blízka, světa celého,
talent svůj ukazují, lidé mlčky hledí na něho.
Budovy města v barvách ožívají,
na chvíli se stáváme svědky snění, jež mizí.
Tramvaje projíždějí, hlavy se rodí,
myšlenky těkají, když světlo se městem brodí.
Malí, velcí, staří i mladí,
historie v obrazech, co ožívají, těží si z úžasu lidí.
Vůně svařáku zchladlé ruce hřeje,
zimní vír tělem prochází a mysl obměkčuje.
Každý záblesk vizualizace vděčný potlesk sklízí,
v srdci zůstává chvíle, která se jen tady v Praze blíží.
no já jezdím každý rok do Karlových Varů na ,,Vary září,, taky úchvatná podívaná...
14.10.2024 16:34:35 | enigman
emoce potvrzuji / zažila jsem to poprvé tak před 12ti lety
a byla v euforii stejně, jako ty a každý další v davu
tak zcela uchvácena - světelnými světy
a vší tou nádherou, co na zdech staré Prahy vyvolalo slávu :)
14.10.2024 13:13:36 | šuměnka