Nic už není jako dřív
stále víc mi roste břich
a nový den je s dietou
večer žraní s pietou.
Pohřbil jsem svou vůli
zlomila se v půli
nová trvá jenom chvíli
nedojdu tak nikdy k cíli.
Necítím se vůbec dobře
děti říkaj: kam jdeš Zlobře?
a já nejdu jen se valím
do svých XXXL se balím.
U mě zatím emko, elko,
přehlížím i zrcadélko
padesátka mění vnady,
kdepak jsou ty moje tvary...
Modelka už nebudu,
podřídím se osudu...
Hlavně zdraví...
15.10.2024 22:58:03 | Marťas9
Tohle znám...
Akorát v tom zrcadle, co jsi mi právě nastavil, nevidím zlobří Ccino, ale něco do dobra-ccino-obra:-)))*
15.10.2024 08:31:52 | cappuccinogirl
Jo - jo - vůle je ti po vůli můj milý
když nenecháš ji někde na dně vaku
když neztratíš ji hnedle chuti máku
koláčku s kafíčkem / přeju ti hodně síly
ji znova najít, aby pomohla ti
se do formy a švihu zase vrátit
(tak jak tě znám a jak tě stále vidím)
Bruce Lee - co svoji formu řídí :)
15.10.2024 07:47:14 | šuměnka