Anotace: snad i název "Oběti"
Jedna paní vyprávěla
sousedka vaše
v latexovém oblečku jak za pánem jela
tváříc se nanejvýš plaše.
Paní nedá si říci
však má to jedné malé vadě
za delikty paní neřídí
MHD ve vší parádě.
Po vsi jíti v latexovém korzetu
hřeje a hřeje
jak kdysi ženich nevěstu
přímo z paní leje.
Příště na latexové hrátky
doporučila bych paní taxi
tam a jistě i zpátky.
ajajaj - jedna paní povídala
že jí byla židle malá
proto musí zadkem sedět
v jiném domě a vše vědět
15.10.2024 09:24:34 | šuměnka
Děkuji za další inspirující komentář.
Život na vsi
paní, které chtějí všechno vědět
skončí však jak mých básnických pokusů zákeřný to efekt...
15.10.2024 10:20:28 | karolinakarol