@
Soběstační, alternativní a šťastní
Nepotřebujeme politiky,
žijeme v souznění s přírodou
zahulíme.. opijeme se ohnivou vodou
Na pozemcích máme vše k životu
zeleninu, brambory, Marihuanu, mák
a spoustu úctyhodných zvířat
za které děkujeme Bohu.
V kamínkách zatopíme ,
vodu ze studny ohřejeme
a společně se vykoupeme
nazí a nespoutaní- kapitalismus fakujeme.