Experiment

Experiment

Kdo odvahy má
do experimentu se směle dá
ten není z mé hlavy
již mírně upravený.

 

Jiná paní bez protestu
nechala na sobě páchat testu.

Nechala na sobě krutě konat
co budete potřebovat:

dorty, sponky, vodu a jedlou sodu
nezapomenout lidskou osobu
a pár vykonavatelů osudu

 

kuchyňskou fólii, nůžky a svíček balení
zřejmě sirky i

zrcadlo, lepidlo a oblíbený bič
lžičku, med a boa z peříček
zbývá jen šátek, náplast, mýdlo, drát a sladké hrozny
hned se do toho pustit.

 

Co bude následovat?

Postup je prostý.

S předměty operovat
dílo umělecké a dílo zkázy vykonat.

Kdo experiment zná
kdo o něm slyšel
ví, že pohádka nebyla růžová
člověk umí proměnit se ve velmi líté zvíře.

 

Autor karolinakarol, 16.10.2024
Přečteno 52x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Kan, Ondra, Gaspi03, Psavec, enigman, šuměnka, mkinka, Ďábel sám
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Všechny experimenty se mohou zvrtnout, zvrhnout a vymknout...

16.10.2024 17:20:16 | karolinakarol

líbí

radši experimentuju jinak...

16.10.2024 11:44:50 | enigman

líbí

četla jsem o té bláhové :)

a tady dobrovolně šla na lože Záhořovo
a má, co chtěla, v hlavě děsové
a data k analýze domněnky / myslíš, že zkusí novou??

16.10.2024 10:54:59 | šuměnka

líbí

Tuším, že paní stále páchá různé vylomeninky, snad jen méně životu nebezpečné.

16.10.2024 17:14:05 | karolinakarol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí