..pohledová..

..pohledová..

Anotace: Archiv - a přesně vím chvíli, kdy mě napadla (při čekání na přátele v kavárně divadla Na Jezerce - páč jsem vždycky všude extra dřív :)

Měřím si pohledy s magickým plamenem svíce

Zmíráme obě dvě v pomalém odkapání

Krásná, ach krásná jste vosková paní
když zahoří vám mihotavé líce

Vonná, ach vonná jste v svém krutém roztékání
když obrys záňadří poničen kouzlu brání
vyvolat představu. Stín, chabě nakloníc se
do střetu horkosti a chladu šíře bytí
smutkobol vydechne bělostné řeholnice..

Horká, ach horká jste bez špetky smilování
v komůrkách zvětšených vábivé zřítelnice

Proměnná siluet, kdy tělo končí v dlaních!

*
Kdo jiskru v srdci neškrtne, tak nikdy nezasvítí…

Autor šuměnka, 16.10.2024
Přečteno 49x
Tipy 22
Poslední tipující: IronDodo, Rozmarýna, jort1, Ďábel sám, Špáďa, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, cappuccinogirl, Marten, Jan Kacíř, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pohledová proměnná
úžasná hra:-)*

16.10.2024 18:29:55 | cappuccinogirl

líbí

nevím proč, ale vždycky mě bavilo pokapávat se voskem...

16.10.2024 11:15:29 | enigman

líbí

..když to nevíš ty, tak už nikdo - děde Vševěde :))*

tys totiž ten, kdo všechno vysvětlit umí a dovede!

16.10.2024 11:29:58 | šuměnka

líbí

Jé ať žijí pohledy, máme podobný název.hura.

16.10.2024 09:12:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí