Přistál mi na rameni
Černý havran
Krásný pták
Já vím
Co je to za znamení
Jsi zakletý princ!
Políbím ho na zobák
Ale jaké princátko
Odpověděl
Jsem krááál
Krááál
Krááál
A odletěl
Zakrátko
Je podzim nevrlý, hluboký říjnový
vyhlížím ve vzduchu havranů krákání,
jaké však zklamání je náhlé zjištění,
že jenom Anfádis ramena sdílejí.
Cute:-)
16.10.2024 23:50:39 | Ž.l.u.ť.á.k.
Krá krá krásný dílko
Krá krá krásnej styl
Krá krá král se ztratil
Jsem však ráda, že tu byl:-)**
16.10.2024 23:08:01 | cappuccinogirl
Já to myslel, jako naděje, co stojí za... viš co.
Ale dotklo se mě Tvé psaní. Takovým tím šimravým mrazením o kterým nevím, jak ho uchopit, nebo popsat.
16.10.2024 21:36:58 | Marcone