Siréna budíku - pohotovost!
Skluzová tyč rána studí,
posádka nepřipravená:
Tati, kde mám ponožku?
Toasty? Croissant? Rohlík?
Tak müsli!
Odjíždíme hasit požáry,
hoří termíny
Ve vývoji to doutná
a šéf zase vybuchl
V kanceláři se rozhořel spor
Pálení v krku, hlava snad exploduje
To už je tolik?
Žhavá linka:
Jo, koupím, vyzvednu, stavím se,
ne, nezapomenu!
Příjezd na základnu:
A ten batůžek s úborem jste tam stejně nechali...
Nakonec to nebude tak horké,
houkání slábne v dálce dneška
Konečně ticho
Krb hřeje a na stole tancují plamínky vína
Ty se na mě usměješ
a já vím
tak to je jízda krutěhustá :)
každého hasiče / a poklona
respekt snad větší, než nad muži zákona
a ryzost srdcí - velkorysá ústa
18.10.2024 15:19:33 | šuměnka
Tak tohle je úžasný dílko, je to hravý, má to nápad i...jiskru:-)*
17.10.2024 22:56:23 | cappuccinogirl